Provale u Žažviću, Brodarici i Pirovcu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske od strane, za sada nepoznatih počinitelja, počinjena su dva kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe, kako slijedi:


U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske od strane, za sada nepoznatih počinitelja, počinjena su dva kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe, kako slijedi:
 
-          u vremenu od 5..-7. lipnja 2010.g. u mjestu Žažvić provaljeno je u rezervoar radnog stroja tvrtke iz Brodarice, kada je otuđeno više desetaka lita dizel goriva,
-          tijekom noći 6./7. lipnja 2010.g. u Brodarici provaljeno je u prostorije tamošnjeg učilišta iz Zagreba, kojom prilikom je otuđeno tehničke robe u vrijednosti od 3 500 kuna i
-          u prijepodnevnim satima 5. lipnja 2010.g. u Pirovcu, predio Prosika, maloljetniku iz Šibenika je otuđen mobitel, a nastala šteta procjenjuje se na iznos od oko 1 100 kuna.      
        
Protiv nepoznatih počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, biti će podnijete kaznene prijave, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja ovih i svih drugih kaznenih djela počinjenih na našem području, a za koja do sada nisu otkriveni počinitelji.


Stranica