Vodice - kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim belgijskim državljaninom, za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede na

 
U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim belgijskim državljaninom, za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede na štetu 41-godišnjeg, također belgijskog državljanina.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su se osumnjičeni i oštećeni, koji su bili u alkoholiziranom stanju, u večernjim satima 7. lipnja 2010.g. u Zatonu u ulici Obala Petra Živkovića ispred tamošnjeg kafića, bez nekog posebnog razloga verbalno sukobili, kada je osumnjičeni oštećenog i fizički napao. Tom prilikom oštećeni je zadobio teške tjelesne ozlijede, zbog kojih je zadržan na daljnjem liječenju u općoj bolnici Šibenik.
Obzirom da se radi o stranom državljaninu osumnjičeni je uz kaznenu prijavu doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, zbog kaznenog djela za koje je osumnjičen.             

Stranica