Drniš - kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji i prijetnje

U Policijskoj postaji Drniš dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom iz Drniša, osumnjičenom za kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji i prijetnje na štetu 42-godišnje supruge i kazneno djelo

 
U Policijskoj postaji Drniš dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom iz Drniša, osumnjičenom za kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji i prijetnje na štetu 42-godišnje supruge i kazneno djelo zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe na štetu njihova maloljetnog djeteta.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u večernjim satima, dana 13. prosinca 2009.g. u vidno alkoholiziranom stanju u zajedničkom stanu verbalno napao suprugu i njihovo maloljetno dijete, kada im je ozbiljno prijetio.
Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda u Šibeniku izvršena je pretraga stana i obiteljske kuće koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom nisu pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu s kaznenim djelima.
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku.            


Stranica