Kazneno djelo krađe na štetu tvrtke iz Šibenika

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom iz Zagreba i 22-godišnjakom iz Grebaštice, za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo krađe na štetu tvrtke iz Šibenika


 U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom iz Zagreba i 22-godišnjakom iz Grebaštice, za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo krađe na štetu tvrtke iz Šibenika.
U večernjim satima, dana 13. prosinca 2009.g. osumnjičeni su od strane policijskih službenika navedene policijske postaje zatečeni u mjestu Jadrtovac, a zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo krađe dovedeni su u policijsku postaju.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni tijekom noći dana 12./13. prosinca 2009.g. u Šibeniku u ulici 8. dalmatinske udarne brigade iz otvorenog tovarnog prostora vozila oštećene tvrtke otuđili agregat i električnu štemalicu, koje su potom sakrili u šumu kod mjesta Jadrtovac. Otuđeni predmeti su kod osumnjičenih pronađeni i vraćeni oštećenoj tvrtci.
Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog navedenog kaznenog djela.


Stranica