Šibenik - kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom iz Šibenika osumnjičenom za kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji, na štetu 56-godišnje supruge

 
U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom iz Šibenika osumnjičenom za kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji, na štetu 56-godišnje supruge, te 34-godišnjeg i 30-godišnjeg sinova.
Osumnjičeni je dana 12. prosinca 2009.g. u Šibeniku u večernjim satima u stanu u alkoholiziranom stanju verbalno napao oštećenu suprugu, a u namjeri da zaštite majku u sukob se umiješali sinovi, kojom prilikom je osumnjičeni svima ozbiljno prijetio.
U sklopu kriminalističkog istraživanja po nalogu Istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku izvršena je pretraga stana i osobnog vozila koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom je pronađeno i privremeno oduzeto vatreno oružje i streljivo, koje je osumnjičeni neovlašteno posjedovao.
Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog navedenog kaznenog djela, a nakon dovršene prekršajne obrade osumnjičeni je uz Optužni prijedlog doveden Prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz Zakona o oružju i Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.


Stranica