Vodice-prometna nesreća

Slika /PU_SK/slike/vijesti/policajac_promet.jpg

Dana  30. srpnja oko 19.35 sati u Vodicama, na državnoj cesti D-8 je došlo do prometne nesreće u kojoj je 20-godišnji vozač motocikla zadobio teže tjelesne ozljede i zadržan je na liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

foto : ilustracija

Dana  30. srpnja oko 19.35 sati u Vodicama, na državnoj cesti D-8 je došlo do prometne nesreće u kojoj je 20-godišnji vozač motocikla zadobio teže tjelesne ozljede i zadržan je na liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Očevidom je utvrđeno da je do nesreće  došlo kada se  20-godišnjakinja iz Zagreba upravljajući  osobnim automobilom "Ford" zagrebačkih registracijskih oznaka iz ulice A.Poljička uključivala u promet državne ceste D-8, a da nije propustila motocikl "Yamaha" šibenskih registracijskih oznaka  kojim je upravljao 20-godišnjak iz Vodica pod utjecajem  alkohola od 0.13 g/kg zbog čega je vozilom udarila u motocikl.

Lakše tjelesne ozljede je zadobila putnica na motociklu 25-godišnjakinja iz Grebaštice koja nije koristila zaštitnu  kacigu.

Protiv 20-godišnje vozačice slijedi kaznena prijava, a protiv 20-godišnjeg vozača i 25-godišnje  putnice slijede optužni prijedlozi. 



Stranica