Jedna teška krađa i četiri krađe

Noću 29./30. srpnja u Primoštenu, uica Kamenarska, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u izgradnji u vlasništvu 51-godišnjeg mještanina i otuđio elektromaterijala u vrijednosti od oko 1 000 kuna.

Noću 29./30. srpnja u Primoštenu, uica Kamenarska, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u izgradnji u vlasništvu 51-godišnjeg mještanina i otuđio elektromaterijala u vrijednosti od  oko 1 000 kuna.

U isto vrijeme  u Jezerima, ulici Put Jamina, nepoznati počinitelj je iz nezaključane garaže otuđio ribički pribor na štetu 46-godišnjaka iz Jezera. Nastala šteta je oko 14 000 kuna.

Dana 23. srpnja oko 13 sati u Šibeniku, u tamošnjem trgovačkom centru  nepoznati je  počinitelj iskoristivši nepažnju 21-godišnjakinji iz Italije istoj iz  vrećice otuđio novčanik s osobnim dokumentima i manjim novčanim iznosom.

Dana 17. srpnja oko 22 sata u Šibeniku, u marini „NCP-Mandalina“, nepoznati je počinitelj na štetu 46-godišnje državljanke Švedske otuđio torbicu s osobnim dokumentima i manjim novčanim iznosom.

30. srpnja oko 15.30 sati na autoputu A-1, odmorište „Prukljan“, nepoznati počinitelj je u tamošnjem  ugostiteljskom objektu  otuđio mobitel na štetu 20-godišnjaka iz Šibenika. Nastala šteta je oko 2 000 kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijete kaznene prijave zbog jednog kaznenog djela teške krađe i četiri kaznena djela krađe.



Stranica