Četiri kaznena djela

U razdoblju od 14. veljače do 1. ožujka na području Drniša u mjestu Oklaj je nepoznati počinitelj provalio u kuću 61-godišnjaka iz Zagreba i otuđio alata i tehnike u ukupnoj vrijednosti od oko tri tisuće kuna. 

 U razdoblju od 14. veljače do 1. ožujka na području Drniša u mjestu Oklaj je nepoznati počinitelj provalio u kuću 61-godišnjaka iz Zagreba i otuđio alata i tehnike u ukupnoj vrijednosti od oko tri tisuće kuna.

U Srimi u XXI ulici u razdoblju od 18. veljače do 1. ožujka je nepoznati počinitelj provalio u apartman 61-godišnjeg mještanina i ništa nije otuđio, a nastala šteta procijenjena je na oko sto kuna.

U Kninu u Velebitskoj ulici u razdoblju od 28. veljače do 1.ožujka je nepoznati  počinitelj s parkiranog teretnog vozila tvrtke iz Drniša otuđio držače cerade i tereta, vrata i poprečne letve, a ukupna nastala šteta procijenjena je na oko deset tisuća kuna. 

U Drnišu u ulici Antuna Mihanovića, 28. veljače  u večernjim satima je nepoznati  počinitelj na tamošnjoj osnovnoj školi porazbijao stakla, a ukupna nastala šteta procijenjena je na oko dvije tisiće i petsto kuna.         

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog dva kaznena djela teške krađe i po jednog kaznena djela krađe.  



Stranica