Kaznena prijava dvojici Drnišana

Slika PU_SK/slike/vijesti/uhicenik03.jpg

U Policijskoj postaji Drniš je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim i 26-godišnjim Drnišanima osumnjičenim za kazneno djelo teške krađe u pokušaju i kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opasnom radnjom ili sredstvom, na štetu  

 foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Drniš je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim i 26-godišnjim Drnišanima osumnjičenim za kazneno djelo teške krađe u pokušaju i kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opasnom radnjom ili sredstvom, na štetu tvrtke iz Siverića.

Provedenim  kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni 1. ožujka u Drnišu u ulici Put Knezova, s namjerom krađe, provalili u halu oštećene tvrtke i sa zidova pokidali bakrene električne instalacije, koje su slijedećeg dana zapalili s ostalim tada pokidanim kablovima. Prilikom toga su u prostorijama hale izazvali požar i doveli u opasnost živote i imovinu.

Osumnjičeni će danas tijekom dana, uz kaznenu prijavu, biti dovedeni Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, zbog kaznenih djela za koja su osumnjičeni.

 

        



Stranica