Vozili pod utjecajem alkohola

Slika /PU_SK/SLIKE -novo/alkohol, formula za nesreću.jpg

Policijski službenici nastavljaju s intenzivnim nadzorima i kontrolama prometa na cestama

FOTO: ilustracija

​Vodice: vozio s 1,79 promila

Dana 10. kolovoza u 01,35 sati Vodicama, policijski službenici Postaje prometne policije Šibenik su zaustavili 40-godišnjeg vozača osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, koji je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,79 promila.
Vozač je uhićen i i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola te je dana 10. kolovoza zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, gdje je rješenjem kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 1.320,00 eura te zaštitnom mjerom upravljanja vozilima“B“ kategorije u trajanju od 2 mjeseca.
 
Siverić: vozio s 1,94 promila


Dana 10. kolovoza u 21,40 sati u mjestu Siverić, na državnoj cesti D- 33, policijski službenici su zaustavili 68-godišnjeg vozača osobnog automobila šibenskih registarskih oznaka, koji je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,94 promila.
Vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola, te je dana 11.kolovoza zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uz optužni prijedlog, priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, gdje je rješenjem kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 1.240,36 eura kao i zaštitnom mjerom zabrana upravljanja motornim vozilima "B" kategorije u trajanju od 6 mjeseci

Stranica