Vozač mopeda zadobio teže ozlijede

Slika \PU_SK\slike\vijesti\motocikl.jpg

U prometnoj nesreći od 29. svibnja oko 9.45 sati u Vodicama je teže ozlijeđen 67-godišnji vozač mopeda, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada 67-godišnji vozač pri upravljanju mopedom Aprilia, šibenskih registracijskih oznaka, zbog ne držanja potrebitog razmaka kada se kreće iz drugog vozila, prednjim dijelom mopeda nalijeće na zadnji lijevi dio osobnog vozila Tiguan, stranih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 71-godišnji vozač, koji se kretao u istom smjeru i koji se u trenutku prometne nesreće vozilom zaustavlja u sjevernoj prometnoj traci, tako da je isto vozilo svojim položajem ometalo nesmetan tok prometa. Od sudara vozač mopeda  skupa sa mopedom pada na kolnik na lijevu bočnu stranu, gdje se i zaustavlja.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izvješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača mopeda će biti podnijet Obvezni prekršajni nalog, dok je 71-godišnjem vozaču na mjestu prekršaja naplaćena novčana kazna. 
 

Priopćenja