Vikend sažetak događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljene su dvije krađe i neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari:

 

- u poslijepodnevnim satima 9. listopada u Tribežiću, nepoznati počinitelj je na štetu 77-godišnjaka, iz nezaključane kuće otuđio novčanik s novcem, osobnim ispravama i bankovnim karticama, prijenosno računalo kao i ključ od osobnog automobila vlasništvo češkog državljanina s kojim automobilom se nepoznati počinitelj udaljio. Automobil i računalo su naknadno pronađeni i vraćeni vlasnicima,

- u večernjim satima 10./11. listopada u Dvornicama, nepoznati počinitelj je na štetu 71-godišnjaka iz nezaključanog osobnog automobila otuđio osobne isprave i alat vrijednosti nekoliko tisuća kuna,

 

- u noći 9./10. listopada u Primoštenu Burnjem, nepoznati počinitelj je iskoristio ostavljeni ključ u bravi osobnog automobila vlasništvo 29-godišnjakinje i odvezao ga. Naknadno je automobil pronađen i vraćen vlasnici.

 

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska predmeta.



Priopćenja