VIDEO: Održan poligon za testiranje kandidata za zanimanje policajac/policajka

  • Slika \PU_SK\slike\vijesti\postani-policajac.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Osim nastavka srednjoškolskog obrazovanja otvara se i Program obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka

VIDEO: MUP

Ako ste završili srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju upišite Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.
Program će započeti sukladno epidemiološkoj situaciji u to vrijeme, najranije 19. rujna 2022. godine, a polaznici/polaznice će se nakon završenog Programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno u ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.
 
Rok za podnošenje prijava je od 11. 4. do 15. 8. 2022. godine
 
Više informacija potražite ovdje.



Također, ako ste završili prva dva razreda četverogodišnjeg obrazovanja postanite policajac/policajka i upišite III. razred Policijske škole „Josip Jović“.
Svi zainteresirani srednjoškolci koji zadovoljavaju niže navedene uvjete, od 21. lipnja 2022. do 1. kolovoza 2022. godine mogu se prijaviti na natječaj za upis učenika u III. razred Policijske škole "Josip Jović", kojim će steći kvalifikaciju za obavljanje policijskog posla.

Policijska škola „Josip Jović“ upisuje dakle 100 učenika/učenica za potrebe MUP-a i 25 učenika/učenica u III. razred srednjoškolskog obrazovanja za potrebe Ministarstva pravosuđa i uprave.
 
Rok za podnošenje prijava od 21. lipnja 2022. do 1. kolovoza 2022. godine 
 
Više informacija potražite ovdje.

Želiš biti od koristi ljudima i voliš da se ljudi osjećaju sigurnima? Je li policijska škola baš za tebe?  Pogledaj video, odgovori na pitanja i saznaj koje su to kvalitete i odlike policijskog zanimanja.



Pogledaj kako izgleda jedan dan polaznika Policijske škole „Josip Jović“.



A kako bi se što bolje pripremili, pozivamo sve kandidate da u četvrtak 28. srpnja dođu u krug Policijske uprave u Mandalini, ul. Velimira Škorpika, u postavljenom poligonu isprobaju svoju trenutnu spremnost, uz savjete naših instruktora poboljšaju ono što će im biti potrebno za uspješno svladavanje svih prepreka na testiranju i nakon odrađenog školovanja postanu ponosni policajac/policajka.
U galeriji pogledajte fotografije kandidata koji su već testirali svoje sposobnosti u prethodnim terminima 14. i 21. srpnja.
 

Stranica