Uhićeni zbog prekršaja u prometu

Slika /PU_SK/SLIKE -novo/alkohol u prometu.jpg

Jedan od prekršitelja je recidivist- upravljao vozilom pod utjecajem alkohola bez vozačke unatoč zabranama

Foto: ilustracija

Dubrava kod Šibenika: odbio testiranje na drogu

U petak, 19.srpnja u 14:55 sati u Dubravi kod Šibenika, policijski službenici Postaje prometne policije Šibenik zaustavili su 39-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, te se na zahtjev policijskih službenika odbio podvrgnuti ispitivanju prisutnosti opojnih droga i lijekova u organizmu, nakon čega je uhićen je i doveden u službene prostorije.
Jučer, 20.srpnja muškarac je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibenik, te mu je određeno zadržavanje u trajanju od 5 dana nakon čega je predan u zatvor.

Bilice: strani državljanin vozio bez kacige s 1.62 promila

Jučer, 20. srpnja 01:30 sati u Bilicama, policijski službenici Postaje prometne policije Šibenik su zaustavili 43-godišnjeg državljanina Njemačke koji je upravljao mopedom bez zaštitne kacige. Vozaču je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1.62 g/kg, nakon čega je uhićen i priveden u službene prostorije policije. 43-godišnjak je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, gdje je kažnjen novčanom kaznom od 1.450,00 eura, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja strane vozačke dozvole za motorna vozila kategorije “AM“ na području RH u trajanju od 2 mjeseca.
 
Tromilja: vozio s 02.04 promila

Danas, 21.srpnja u 01:00 sati na državnoj cestiD-33, Tromilja, policijski službenici su zaustavili 45-godišnjeg vozača osobnog automobila šibenskih registarskih oznaka, koji je alkotestiran i utvrđena mu je koncentracija od 02.04 g/kg. Uhićen je i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola, te će danas uz optužni prijedlog biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.

Strmica: recidivist vozio pod utjecajem alkohola bez vozačke unatoč zabranama

Danas 21. srpnja u 03:25 sati u mjestu Strmica, na državnoj cesti D-33,policijski službenici su zaustavili 63-godišnjeg vozača osobnog automobila splitskih registarskih oznaka, koji je alkotestiran i utvrđena mu je koncentracija od 01 .00 g/kg. Također, utvrđeno je da vozilom upravlja za vrijeme dok mu je na snazi mjera opreza zabrane upravljanja, uz oduzimanje vozačke dozvole za „B“ kategoriju, određenu od strane policije. Uhićen je i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola, te će danas uz optužni prijedlog biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.
 
 

Stranica