Teže ozlijeđena 60-godišnja putnica na motociklu

Slika \PU_SK\slike\vijesti\auto[1].jpg

U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 9,20 sati u Šibeniku teže je ozlijeđena 60-godišnja putnica na motociklu, a lakše 63-godišnji vozač motocikla

Do prometne nesreće je došlo kad se 73-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Opel, zagrebačkih registarskih oznaka, krećući se Ulicom Bribirskih knezova i dolaskom do raskrižja s Ulicom kralja Zvonimira, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, uključuje u promet, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Uslijed toga dolazi do udara njegovog vozila u motocikl Yamaha, šibenskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 63-godišnjak. Nakon sudara motocikl se odbio i udario u osobni automobil Kia, šibenskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 70-godišnjakinja, koja se u trenutku prometne nesreće nalazila zaustavljena na kolniku radi propuštanja vozila iz suprotnoga smjera. Vozač i putnica na motociklu nakon dva udara padaju na kolnik. 

Protiv 73-godišnjeg vozača osobnog automobila će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće. 
 

Priopćenja