Teško ozlijeđen 71-godišnji vozač motocikla

Slika \PU_SK\slike\vijesti\policajac01.jpg

U prometnoj nesreći koja se 22. svibnja oko 16.25 sati dogodila u Šibeniku teške tjelesne ozljede je zadobio 71-godišnji vozač motocikla koji je zadržan na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Šibenik

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 71-godišnji vozač motocikla Honda šibenskih registarskih oznaka krećući se kolnikom ulice Obala hrvatske mornarice, dolaskom do raskrižja sa ulicom Vukovarska (koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska) ušao u raskrižje i skrenuo u lijevo u smjeru istoka a da pri tom nije propustio vozila koja se kreću tom cestom, uslijed čega dolazi do sudara njegovog motocikla sa osobnim vozilom Citroen zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 58-godišnji vozač. Nakon udara u osobno vozilo vozač motocikla zajedno sa motociklom pada na kolnik gdje se i zaustavlja.   

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 71-godišnjeg vozača motocikla će zbog izazivanja prometne nesreće biti podnijet Optužni prijedlog.
 

Priopćenja