Sažetak za protekla 24 sata

Jučer, 31.prosinca 2011.g. oko 3.30 sati nepoznati počinitelj je u Brodarici provalio u kuću u vlasništvu 61-godišnjaka iz Brodarice iz koje nije ništa otuđeno.

Jučer,  31.prosinca 2011.g. oko 3.30 sati nepoznati počinitelj je u Brodarici provalio u kuću u vlasništvu 61-godišnjaka iz Brodarice iz koje nije ništa otuđeno.

Noćas, 1.siječnja 2012.g.  oko ponoći nepoznati počinitelj je u Šibeniku provalio u stan vlasništvo 32-godišnjaka iz Šibenika iz kojeg nije ništa otuđeno.

Noću 31.prosinca/1.siječnja u vremenu od 19.00-4.30 sati nepoznati počinitelj je u Brodarici provalio u kuću vlasništvu 76-godišnjakinje iz Brodarice iz koje je otuđen manji iznos novca i nakit.

Dana 31.prosinca 2011. g. u vremenu od 13-17 sati nepoznati počinitelj je u Pirovcu  provalio u poslovni prostor u vlasništvu 54-godišnjaka iz Pirovca iz kojeg je otuđen manji iznos novca.

Jučer oko 16 sati nepoznati počinitelj je u Šibeniku u staroj gradskoj jezgri iskoristio slabu pozornost 65-godišnjaka iz Šibenika i otuđio njegovu odloženu jaknu i mobitel.

Protiv nepoznatih počinitelja će nadležnom Državnom odvjetništvu biti podnijete kaznene prijave zbog četiri kaznena djela teške krađe (od čega dva u pokušaju) i jednog kaznenog djela krađe.

Sinoć oko 21.30 sati nepoznati počinitelj je na području grada Šibenika iz neutvrđenog vatrenog oružja ispalio jedno streljivo u zrak. U silaznoj putanji zrno je  udarilo u krov parkiranog osobnog vozila marke „Ford“ vlasništvo 38-godišnjakinje iz Šibenika, a nitko od osoba nije ozlijeđen. Pričinjena šteta je oko 200 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Noću 29./30.prosinca 2011.g.  nepoznati počinitelj je u Tribunju na tamošnjem trgu s postolja demontirao i u more ubacio brončanu bistu.Materijalna šteta općini Tribunj za sada nije utvrđena. Protiv nepoznatog počinitelja nadležnom Državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari.             

Jutros oko 6.30 sati nepoznati počinitelj je na području grada Knina podesnim predmetom razbio vjetrobransko staklo na parkiranom policijskom vozilu marke „Škoda“ na korištenju u Policijskoj postaji Knin. Protiv nepoznatog počinitelja nadležnom Državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela ništenja i oštećenja tuđe stvari. 



Stranica