Sažetak kaznenih djela

Jučer, 30. prosinca 2011.g. je nepoznati počinitelj u Šibeniku provalio u stan koji koristi 26-godišnji kineski državljanin,kojom prilikom je otuđio manji novčani iznos i zlatninu. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene

Jučer, 30. prosinca 2011.g.  je nepoznati počinitelj u Šibeniku provalio u stan koji koristi 26-godišnji kineski državljanin,kojom prilikom je otuđio manji novčani iznos i zlatninu.  Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo teške krađe.

Tijekom noći 29./30. prosinca 2011.  nepoznati je počinitelj u Raslini provalio u trgovinu i ugostiteljski objekat u vlasništvu 51-godišnjeg mještanina, kojom prilikom je otuđio razna alkoholna pića i cigarete,te manji novčani iznos.Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo teške krađe.

Tijekom noći 29./30. prosinca 2011. nepoznati je počinitelj u Kninu provalio u kiosk tvrtke sa sjedištem u Zagrebu iz kojeg je otuđio razne cigarete. Šteta je oko 3000 kuna.  Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo teške krađe.

Jučer, u poslijepodnevnim satima nepoznati je počinitelj u Kninu,iz parkiranog i nezaključanog osobnog automobila na štetu 64-godišnjeg muškarca iz okolice Knina otuđio torbicu s manjim novčanim iznosom. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo krađe.



Stranica