Sažetak kaznenih djela za protekli vikend

U razdoblju od 5.- 30. lipnja u Velikoj glavi nepoznati počinitelj je s gradilišta tvrtke iz Šibenika, otuđio razni alat i materijal u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 5.- 30. lipnja u Velikoj glavi nepoznati počinitelj je s gradilišta tvrtke iz Šibenika, otuđio razni alat i materijal u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.  

13. srpnja tijekom dana u Primoštenu, nepoznati počinitelj  je provalio u apartman i na štetu državljana Poljske otuđio manji iznos novca. 

Noću 12./13. srpnja u Srimi, nepoznati počinitelj je iz dvorišta kuće na štetu državljanina Slovenije otuđio dva bicikl, a nastala šteta je više tisuća kuna. 

Tijekom dana 13. srpnja u Pirovcu, nepoznati počinitelj je na štetu 38-godišnjakinje iz Pirovca iz nezaključane kuće otuđio sat, fotoaparat i manji iznos novca. 

14. srpnja u vremenu od 16-19 sati nepoznati je počinitelj na Jadriji provalio u kuću 73-godišnje mještanke i otuđio manje iznose domaćeg i stranog novca.

Noću 14. srpnja nepoznati je počinitelj u Vodicama provalio u štand za prodaju suvenira i na štetu 40-godišnjakinje iz Huma na Sutli otuđio suvenira u vrijednosti od više tisuća kuna.

14. srpnja nepoznati je počinitelj na odmorištu autoceste A-1 provalio u osobno vozilo 54-godišnjeg slovenskog državljanina i otuđio osobne dokumente i domaći i strani novac.

Istog dana nepoznati je počinitelj u Solarisu provalio u dvije kamp prikolice i na štetu dvoje poljskih i jednog nizozemskog državljanina otuđio manje iznose domaćeg novca .

14.srpnja u Vodicama na tamošnjoj plaži nepoznati je počinitelj 42-godišnjoj slovenskoj državljanki otuđio torbu s dokumentima i manjim iznosom novca.

Istog dana u Vodicama nepoznati je počinitelj 21-godišnjoj češkoj državljanki otuđio novčanik s dokumentima i malim iznosima domaćeg i stranog novca.

Tog dana u Primoštenu nepoznati je počinitelj iz  kuće 33-godišnjeg mještanina otuđio zlatninu i novac , te ga oštetio za više tisuća kuna.

14.srpnja u Primoštenu nepoznati je počinitelj 43-godišnjoj norveškoj državljanki otuđio novčanik s dokumentima i manjim iznosom domaćeg novca.

Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

  



Stranica