Prometna nesreća u Šibeniku

Slika \PU_SK\slike\vijesti\policajac_pise_kaznu_uspravna.jpg
Vezano za današnju prometnu nesreću koja se dogodila oko 8,45 sati u Šibeniku u Ulici Velimira Škorpika je obavljenim očevidom utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 63-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Suzuki SPLASH, šibenskih registracijskih oznaka, dok se sa istim kao putnik na prednjem sjedalu nalazila 64-godišnjakinja, krećući se odvojkom ulice Velimira Škorpika iz smjera zapada u smjeru istoka dolaskom do četverokrakog raskrižja sa odvojkom iste ulice , koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska s vozilom ulazi u raskrižje , a da pri tom nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. . Uslijed čega u središnjem dijelu raskrižja dolazi do sudara s  teretnim vozilom Iveco, zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnji vozač, a  koji se tim vozilom kretao odvojkom Ulice Velimira Škorpika iz smjera juga u smjeru sjevera, zadržavajući smjer kretanja ravno u smjeru sjevera.
 
U ovoj prometnoj nesreći je teže ozlijeđena 64-godišnja putnica u osobnom automobilu, dok je vozač lakše ozlijeđen, a njih oboje su zadržani na daljnjem  liječenju u Općoj bolnici Šibenik.
Protiv 63-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.
 

Stranica

Dokumenti i linkovi