Prometna nesreća kod čvora Šibenik

Slika PU_SK/slike/vijesti/auto_policija06.jpg

U subotu, 21. srpnja oko 13.50 sati kod naplatnih kućica čvora Šibenik autoputa A-1 se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teže i dvije osobe lakše tjelesne ozljede. 

foto: ilustracija

U subotu, 21. srpnja oko 13.50 sati kod naplatnih kućica čvora Šibenik autoputa A-1 se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teže i dvije  osobe lakše tjelesne ozljede.

Do nesreće je došlo kada 20-godišnjakinja iz Bosne i Hercegovine upravljajući osobnim vozilom Renault Laguna bosansko-hercegovačkih  registracijskih oznaka krećući se od naplatnih kućica prema izlazu na državnu cestu D-533  nije propustila vozila s prednošću prolaska, zbog čega vozilom udara u osobno vozilo VW Polo zagrebačkih registracijskih oznaka s kojim je tom cestom u smjeru Šibenika upravljao 49-godišnjak iz Zagreba.

U ovoj nesreći je teške tjelesne ozljede zadobio 56-godišnjak iz Velike Gorice, putnik iz osobnog vozila VW Polo, dok su lakše tjelesne ozljede zadobili 46-godišnjakinja iz Zagreba,  putnica iz istog vozila i 49-godišnji vozač. Svi ozlijeđeni su nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici Šibenik pušteni na kućnu njegu.

Protiv 20-godišnje vozačice slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež zbog izazivanja prometne nesreće.



Stranica