"Prijavi, nemoj šutjeti!" u Dnišu, Unešiću i Oklaju

Slika PU_SK/slike/PU/vrs_nas.jpg

Povodom obilježavanja Svjetskog dana prevencije zlostavljanja djece (19. studeni) pod sloganom „Prijavi, nemoj šutjeti“ u sklopu preventivnih aktivnosti s ciljem da se što više djece i mladih upozna što učiniti u slučaju ovog vida nasilja, policijski službenik za  

foto:crtež autor Antonio Lučić

Povodom obilježavanja Svjetskog dana prevencije zlostavljanja djece (19. studeni) pod sloganom „Prijavi, nemoj šutjeti“ u sklopu preventivnih aktivnosti s ciljem da se što više djece i mladih upozna što učiniti u slučaju ovog vida nasilja,  policijski službenik za maloljetničku delinkvenciju i kontakt policajac iz Policijske postaje Drniš će narednih dana održati edukativna predavanja po osnovnim školama učenicima 7. i 8. razreda, kako slijedi:

- 23. studenog 2011.g. s početkom u 13 sati u osnovnoj školi u Drnišu,

 - 24. studenog 2011.g. s početkom u 12.15 sati u osnovnoj školi u Unešiću i

 - 25. studenog 2011.g. s početkom u 11 sati u Područnoj školi u Oklaju.

Ovom akcijom želimo ukazati na prisutnost ovoga problema i njegove posljedice i na našem području, a sve s ciljem da zajedno s drugim institucijama koje se bave ovom problematikom doprinesemo stvaranju veće tolerancije među mladima i senzibiliziramo javnost za prepoznavanje nasilja, te poticanje prijavljivanja svih obila nasilnog ponašanja.

 



Stranica