Obilježavanje Međunarodnog dana suzbijanja nasilja nad ženama

Slika PU_SK/slike/PU/Živim život bez nasilja 2010/logo-slide-1.jpg

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana suzbijanja nasilja nad ženama (25. studeni), nastavno na prošlogodišnju uspješnu kampanju „Živim život bez nasilja“ i ove godine provodimo preventivne aktivnosti na našem području, a u sklopu kojih će se sutra,

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana suzbijanja nasilja nad ženama (25. studeni), nastavno na prošlogodišnju uspješnu kampanju „Živim život bez nasilja“ i ove godine provodimo preventivne aktivnosti na našem području, a u sklopu kojih će se sutra, 24. studenog 2011.g. s početkom u 17 sati u prostorijama Katoličke osnovne škole održati okrugli stol na temu „Suradnja na sprječavanju i suzbijanju nasilja u obitelji i nasilja nad ženama“, gdje će, osim policijskog službenika za prevenciju, g. Marinka Šaršanski, sudjelovati i ravnateljica obiteljskog centra, gđa. Gina Lugović, iz biskupskog ordinarijata, don Roko Glasnović i iz Centra za socijalnu skrb Šibenik, gđa. Mirjana Štapmalija.

Nadalje, u sklopu obilježavanja ovoga Dana organizirati će se posjet osnovnoj školi Brodarica, dana 25. studenog 2011.g. u 12.30 sati, gdje će na ovu temu učenicima 7. i 8. razreda predavanje održati  policijski službenik za prevenciju, g. Marinsko Šaršanski, policijska službenica za maloljetničku delinkvenciju, gđa. Merica  Božić i ravnateljica obiteljskog centra, gđa. Gina Lugović.

Ove preventivne aktivnosti su usmjerene na senzibiliziranje javnosti i prepoznavanje nasilja, te poticanje njegova prijavljivanja.



Stranica