Pregled dnevnih događaja

Proteklog dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja prijavljene su teška krađa, krađa i računalna prijevara, kako slijedi:

- u vremenskom periodu od 10. do 18. ožujka u Šibeniku, nepoznati je počinitelj 77- godišnjaku provalio u poljsku kućicu odakle je otuđio alat. Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelo cijeni se na iznos od 1500 eura,

-dana 17./18. ožujka na Jadriji, nepoznati je počinitelj 30-godišnjaku otuđio motocikl šibenskih registarskih oznaka, nakon čega je motocikl poradi kvara ostavio pored ceste, čime je počinjena materijalna šteta u iznosu od 2.500 eura,

- dana 18. ožujka u Policijskoj postaji Vodice je prijavljeno kazneno djelo računalne prijevare počinjeno na način da je 33- godišnjakinja preko oglasa za prodaju, uplatila novčani iznos od 180 eura za kupnju proizvoda za oblikovanje kose, nakon čega prodavatelj nije isporučio kupljeni proizvod te je obustavio komunikaciju s oštećenom.
 
Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju njegovog otkrivanja.

Priopćenja