Dovršeno kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom

Slika \PU_SK\slike\vijesti\policajac03.jpg

Osumnjičen za više kaznenih djela

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom osumnjičenim za oštećenje tuđe stvari, prijetnju i nametljivo ponašanje, sve na štetu 33-godišnjakinje i prisilu prema službenoj osobi na štetu policijskog službenike ove Policijske uprave.
Osumnjičeni je 25. prosinca oko 22 sata nasilno ušao u kuću oštećene, s kojom je ranije bio u vezi, tako što je razbio prozorsko staklo, a potom ju je tjelesno napao i ozbiljno joj prijetio, a prilikom postupanja policijskih službenika, jednog od njih je, uporabom sile spriječio u izvršenju službene radnje, koja je u okviru njegovih ovlasti.
Ovim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da osumnjičeni kroz dulje vrijeme, nakon prekida njihove veze,  ustrajno nastoji uspostaviti neželjeni kontakt s oštećenom, što kod nje izaziva strah za osobnu sigurnost.
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu,Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.
 

Pisane vijesti