Četiri teške krađe

Između 24. I 27. prosinca na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja su prijavljene četiri teške krađe, i to:
 
- u noći 23./24. prosinca u Vodicama je nepoznati počinitelj provalio u prostorije zagrebačke tvrtke i otuđio tehničku robu i nekoliko komada aparata, a nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna,
- između 25. listopada i 25. prosinca u Kninu je nepoznati počinitelj provalio u kuću trenutno odsutnog 73-godišnjaka i otuđio strojeve i alate, a ukupna nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.
- u noći 25./26. prosinca u Lozovcu je nepoznati počinitelj provalio u spremište šibenske tvrtke i otuđio strojeve i alate vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna,
- u to vrijeme u Vodicama je nepoznati počinitelj provalio u prostorije zagrebačke tvrtke iz kojih ništa nije otuđeno, a nastala je šteta procijenjena na nekoliko stotina kuna.
 
Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.     
 

Pisane vijesti