Božićni turnir 2011.g. Nikica Čvrljak

Slika PU_SK/slike/PU/Mali_Nogomet2_300_171.jpg

U organizaciji IPA Šibenik i Policijske uprave šibensko-kninske u sportskim objektima "SRC Marinko Kardum" , vojni objekt "Hangar" , u vremenskom razdoblju 28.-30. prosinca 2011.g. je organiziran malonogometni turnir ekipa ustrojstvenih jedinica

foto: ilustracija

U organizaciji IPA Šibenik i Policijske uprave šibensko-kninske u sportskim objektima "SRC Marinko Kardum" , vojni objekt "Hangar" , u vremenskom razdoblju 28.-30. prosinca 2011.g. je organiziran malonogometni turnir ekipa ustrojstvenih jedinica Policijske uprave, te ekipa predstavnika drugih javnih ustanova , kao i tvrtki s područja Šibenika , a s ciljem prikupljanja sredstava za teško stradalog policijskog službenika Nikicu Čvrljak. 

Danas, 30. prosinca 2011.g. je završnica turnira  s početkom u 15 sati. U veteranskoj skupini za treće mjesto igraju NK "Mihovil" protiv Policijske postaje Šibenik, dok za prvo mjesto igraju tvrtka "MŽ Pralija" i Interventna jedinica policije. 

S početkom u 16.30 sati odigrat će se utakmica za treće mjesto "mladi" između Postaje prometne policije Šibenik  i Policijske postaje Šibenik, dok će u finalu igrati tvrtka "Laurus" d.o.o. i ekipa "Hangar".

Nakon održanih utakmica uslijedit će dodjela pehara i medalja, a potom za sve učesnike skromni domjenak u klubu IPA Šibenik u Mandalini gdje će obitelji policijskog službenika Nikice Čvrljak biti predana prikupljena sredstva.
 



Stranica