Kazneno djelo prijetnje

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 77-godišnjakom iz Čiste Male na okolnosti kaznenog djela prijetnje na štetu 59-godišnjaka iz Čiste Male.

 U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 77-godišnjakom iz Čiste Male na okolnosti kaznenog djela prijetnje na štetu 59-godišnjaka iz Čiste Male.
Jučer je po nalogu Županijskog suda u Šibeniku izvršena pretraga kuće kojom se koristi 77-godišnjak kojom prilikom nisu pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem kaznenog djela. Prije početka pretrage 77-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao 113 komada lovačkog streljiva koje je ilegalno posjedovao.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 77-godišnjak   59-godišnjaku u više navrata prijetio ubojstvom zbog neriješenog međusobnog imovinsko-pravnog spora.
Protiv 77-godišnjaka će prema Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo prijetnje, a prema Prekršajnom sudu u Šibeniku optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju.
 
 


Stranica