Jedno kazneno djelo teške krađe i dva kaznena djela krađe

Tijekom noći 27./28.kolovoza u Šibeniku u ulici Ante Šupuka, na gradilištu zgrade srednje škole nepoznati počinitelj izvršio je provalu u jednu prostoriju koju kao skladište koristi tvrtka sa područja Splita.

 Tijekom noći 27./28.kolovoza u Šibeniku u  ulici  Ante Šupuka, na gradilištu zgrade srednje škole nepoznati počinitelj izvršio je provalu u jednu prostoriju koju kao skladište koristi tvrtka sa područja Splita. Otuđena je veća količina raznih električnih kablova. Nastala materijalna šteta je oko 7 000 kn.
 
27.kolovoza oko 16.30 sati u Grebaštici je nepoznati počinitelj na štetu 37-godišnjeg državljanina Velike Britanije na plaži dok se je kupao otuđio manji novčani iznos i osobne dokumente.  

28.kolovoza oko 9.30 sati u Primoštenu, ulica Trg Don Ive Šarića, nepoznati je počinitelj  iz nezaključanog osobnog vozila na štetu 39-godišnjaka iz Primoštena otuđio manji novčani iznos i osobne dokumente.                                                                                                               
Protiv nepoznatih počinitelja će biti prema Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku podnijete kaznene prijave za jedno kazneno djelo teške krađe i dva kaznena djela krađe.


Stranica