Rogoznica - verbalni i fizički sukob

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom iz Rogoznice osumnjičenom za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda, na štetu 39-godišnjaka iz toga mjesta.

 U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom iz Rogoznice osumnjičenom za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda na štetu 39-godišnjaka iz toga mjesta.
U popodnevnim satima, 29. kolovoza u Rogoznici u ulici Miline, nakon što je 71-godišnja majka oštećenog upozorila djecu na viku i galamu, 33-godišnjak, čije je dijete bilo među tom djecom, je došao ispred obiteljske kuće 39-godišnjaka i verbalno napao njegovu majku. Nakon što se u taj sukob uključio 39-godišnjaki, nakon verbalnog došlo je i do fizičkog sukoba u kojem je on zadobio teške tjelesne ozlijede, dok je tom prilikom 33-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozlijede. Sukobu su bile nazočne i 50-godišnjakinja i 33-godišnjakinja iz toga mjesta, a koje je 71-godišnjakinja tada verbalno napadala.
Protiv 33-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog kaznenog djela nanošenja teške tjelesne ozljede, a protiv 71-godišnjakinje i njezina 39-godišnjeg sina će biti podnijet Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku, zbog prekršaja iz zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
        
 


Stranica