Tri teške krađe i šest krađa

U razdoblju od 21.-25. kolovoza u Grebaštici Donjoj je nepoznati počinitelj provalio u apartmana i 47-godišnjem češkom državljaninu otuđio manji iznos stranog novca i nakit.

  U razdoblju od 21.-25. kolovoza u Grebaštici Donjoj je nepoznati počinitelj provalio u apartmana i 47-godišnjem češkom državljaninu otuđio manji iznos stranog novca i nakit.
Noću 24./25. kolovoza u Šibeniku u ulici Stjepana Radića je nepoznati  počinitelj provalio u škrinju sa sladoledima i otuđio nekoliko desetaka komada raznih sladoleda, a nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 230 kuna.
Jučer, na Slapovima Krke je nepoznati  počinitelj 35-godišnjem australskom državljaninu otuđio torbu s većim iznosom novca i osobnim stvarima.
U razdoblju od 24. srpnja-24. kolovoza  u mjestu Parčić, općina Ervenik je nepoznati počinitelj 67-godišnjem mještaninu otuđio opremu za kupaonicu i posuđe, a ukupna nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 3 000 kuna.
U Vodicama iz sobe hotela „Imperijal“ je nepoznati počinitelj 24. kolovoza 34-godišnjem slovenskom državljaninu otuđio manji iznos stranog novca.
Istog dana u popodnevnim satima u turističkom naselju „Solaris“ je nepoznati  počinitelj maloljetniku s područja Šibenika otuđio torbicu s mobitelom i drugim osobnim stvarima. 
Jučer, u kasnim noćnim satima u Šibeniku u ulici Đure Đakovića je nepoznati počinitelj 49-godišnjem Šibenčaninu otuđio parkirani motocikl, a nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 20 000 kuna. 
U isto vrijeme na Zlarinu, ispred hotela „Koralj“ je nepoznati  počinitelj 54-godišnjem Šibenčaninu otuđio čamac s izvan brodskim motorom, a nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 150 000 kuna.
Noćas, u Vodicama u ulici Hrvatskih boraca je nepoznati  počinitelj 43-godišnjem Vodičaninu otuđio parkirani moped, a nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 1 500 kuna.      
Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog tri kaznena djela teške krađe i šest kaznenih djela krađe.  


Stranica