Knin - kazneno djelo skidane i povreda službenog pečata i znaka

U Policijskoj postaji Knin u suradnji s djelatnicima HEP-a pogona u Kninu, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, 42-godišnjakom, 51-godišnjakom i 55-godišnjakom svi iz Knina, za koje je

 
U Policijskoj postaji Knin u suradnji s djelatnicima HEP-a pogona u Kninu, dovršeno je  kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, 42-godišnjakom, 51-godišnjakom i 55-godišnjakom svi iz Knina, za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo skidane i povreda službenog pečata i znaka, na štetu HEP-a, pogon Knin.
Osumnjičeni su u vremenu od 21. siječnja – 5. svibnja 2010.g. skinuli službeni pečat postavljen od strane oštećene tvrtke, na koji način su bili isključeni s električne mreže, te se ponovno preko brojila neovlašteno uključili na električnu mrežu.
Nadalje je provedeno kriminalističko istraživanje i nad 45-godišnjakom iz Knina, osumnjičenim za kazneno djelo krađe iz članka 33 Zakona o energiji, na štetu HEP-a, pogon Knin.
Osumnjičeni su u vremenu od 26. prosinca 2009.g. – 5. svibnja 2010.g. nakon što mu je električna energija bila isključena, neovlašteno, mimo brojila, se priključio na električnu mrežu. 
Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu, zbog kaznenih djela za koja su osumnjičeni.


Stranica