Šibenik - tri provale

Tijekom noći u Šibeniku u ulici Milice i Turka, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u tamošnju trgovinu, kojom prilikom je otuđen manji novčani iznos. Također,

 
Tijekom noći u Šibeniku u ulici Milice i Turka, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u tamošnju trgovinu, kojom prilikom je otuđen manji novčani iznos.
Jučer u kasnim večernjim satima u Šibeniku u ulici Vladimira Nazora, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u tamošnju pizzeriju, gdje je otuđen manji novčani iznos.
Tijekom noći dana 4./5. svibnja 2010.g. u Šibeniku u krugu tvornice „TLM“, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u jedan od pogona, kojom prilikom je otuđeno nekoliko desetaka aluminijskih trupaca. Ukupna nastala šteta procjenjuje se na iznos od oko 50 000 kuna.
            
Protiv nepoznatih počinitelja biti će podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog tri kaznena djela teške krađe, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja ovih i drugih kaznenih djela počinjenih na našem području, a za koja do sada nisu otkriveni počinitelji.


Stranica