Serija krađa

Tijekom noći 20./21. travnja 2010.g. u Brodarici u ulici Krapanjaskih spužvara, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u tamošnji kiosk tvrtke iz Zagreba, kojom prilikom je otuđena veća količina cigareta. Pričinjena šteta

 
Tijekom noći 20./21. travnja 2010.g. u Brodarici u ulici Krapanjaskih spužvara, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u tamošnji kiosk tvrtke iz Zagreba, kojom prilikom je otuđena veća količina cigareta. Pričinjena šteta procijenjena je na iznos od oko 10 000 kuna.
         U isto vrijeme nepoznati je počinitelj kod Tisnog, predio brda „Čela“ izvršio provalu u prostorije vodospremnika, kada su otuđene solarne ploče i ostala oprema, a nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 30 000 kuna.
         U vremenu od 20. veljače do 20. travnja 2010.g. u Vodicama u ulici Katarine Zrinske, nepoznati je počinitelj iz dvorišta vikend kuće 56-godišnjakinje iz Zagreba otuđio vodo brojilo i nekoliko desetaka metara crijeva, a nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 3 000 kuna.
         Jučer, 21. travnja 2010.g. u popodnevnim satima u Vodicama u ulici Bribirskih knezova, nepoznati je počinitelj 64-godišnjaku otuđio prikolicu s motokultivatorom, a ukupna šteta procijenjena je na iznos od oko 10 000 kuna.
         U vremenu od 11.-21. travnja 2010.g. u Pirovcu u ulici Škriline, nepoznati je počinitelj s osobnog vozila 34-godišnjaka iz istoga mjesta otuđio gume s felgama, a nastala šteta procijenjena je na iznos od oko 1 500 kuna.                           
         Protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog dva kaznena djela teške krađe i tri kaznena djela krađe, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja ovih i drugih kaznenih djela počinjenih na našem području, a za koja do sada nisu otkriveni počinitelji.


Stranica