Tri provale

U vremenu od 25. siječnja – 14. ožujka 2010.g. na otoku Žutu, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u kuću 64-godišnjaka iz Murtera, kojom prilikom je otuđeno nekoliko litara vina, rakije i plinska

 
U vremenu od 25. siječnja – 14. ožujka 2010.g. na otoku Žutu, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u kuću 64-godišnjaka iz Murtera, kojom prilikom je otuđeno nekoliko litara vina, rakije i plinska boca. Ukupna nastala šteta cijeni se na iznos od oko 1 000 kuna.
 
         Tijekom noći 13./14. ožujka 2010.g. u Šibeniku, nepoznati je počinitelj pokušao izvršiti provalu u stambene prostorije u sklopu crkve, kojom prilikom je pričinjena šteta od oko 500 kuna.
 
         U isto vrijeme u Murteru, nepoznati je počinitelj iz dvorišta obiteljske kuće 54-godišnjaku otuđio osobno vozilo marke «Renault 4», šibenskih registracijskih oznaka. Pričinjena šteta cijeni se na iznos od oko 7 000 kuna.
 
Protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog dva kaznena djela teške krađe, od kojih jedno u pokušaju i jedno kazneno djelo krađe, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja ovih i svih drugih kaznenih djela počinjenih na našem području, a za koja do sada nisu otkriveni počinitelji.
 
         


Stranica