Više provala na području županije

Tijekom noći, 11. listopada u Unešiću, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u ugostiteljski objekt, a potom i u aparat za klađenje iz kojega je otuđen manji novčani iznos. U isto vrijeme

 
Tijekom noći, 11. listopada u Unešiću, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u ugostiteljski objekt, a potom i u aparat za klađenje iz kojega je otuđen manji novčani iznos.
U isto vrijeme, dana 11./12. listopada 2009.g. u Tribunju, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u vikend kuću 49-godišnjaka iz Zagreba, kojom prilikom nije ništa otuđeno, a nastala šteta cijeni se na iznos od oko 100 kuna.
Jučer u kasnim večernjim satima u Rogoznici u Jadranskoj ulici, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u tamošnji kiosk, kojom prilikom je otuđen nekoliko stotina komada raznih cigareta, a nastala šteta cijeni se na iznos od oko 9 000 kuna.
Također je jučer u popodnevnim satima u Kninu, u trgovini iz registar kase izvršena krađa nekoliko tisuća kuna.
Protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog tri kaznena djela teške krađe, jednog kaznenog djela krađe i jednog kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja, kako ovih tako i svih kaznenih djela počinjenih na našem području, a za koja do sada nisu otkriveni počinitelji.


Stranica