Knin - kazneno djelo skidanja i povrede službenog pečata i znaka

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom i 29-godišnjakinjom iz Knina, koji su osumnjičeni za kazneno djelo skidanja i povrede službenog pečata i znaka i kaznenog djela iz

 
U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom i 29-godišnjakinjom iz Knina, koji su osumnjičeni za kazneno djelo skidanja i povrede službenog pečata i znaka i kaznenog djela iz članka 33 zakona o energiji. Istim kriminalističkim istraživanjem nad 44-godišnjakom iz Knina utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo iz članka 33 zakona o energiji, a sve na štetu HEP-a, pogon Knin.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem po zaprimljenoj prijavi od strane oštećene tvrtke, obavljenog očevida na mjestu događaja utvrđeno je da su osumnjičeni u posljednjih mjesec dana, nakon što im je isključena električna energija, skinuli službenu plombu, a potom se neovlašteno priključili na električnu mrežu obilazeći brojilo potrošnje. Za osumnjičenog 44-godišnjaka ovom prilikom je utvrđeno da se dana 20. kolovoza 2009.g., nakon isključenja s električne mreže, pomoću kabela priključio dovod električne energije u svoju kuću iz ormarića oštećene tvrtke kuće u izgradnji.
Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu, zbog navedenih kaznenih djela.


Stranica