Šibenik - serija provala

Tijekom noći 25./28. rujna u Šibeniku u ulici Stjepana Radića nepoznati je počinitelj izvršio provalu u dječji vrtić, kojom prilikom je otuđena tehnička roga u vrijednosti od oko 450 kuna. U Šibeniku u prostorijama


Tijekom noći 25./28. rujna  u Šibeniku u ulici Stjepana Radića nepoznati je počinitelj izvršio provalu u dječji vrtić, kojom prilikom je otuđena tehnička roga u vrijednosti od oko 450 kuna.
U Šibeniku u prostorijama Opće bolnice Šibenik, dana 27./28. rujna 2009.g., nepoznati je počinitelj izvršio provalu u nekoliko aparata za napitke tvrtke sa sjedištem u Splitu, kada pričinjena ukupna šteta od oko 3 100 kuna.      
Jučer, 28. rujna 2009.g. tijekom noći u Pirovcu , nepoznati je počinitelj izvršio provalu u kafić 50-godišnjaka iz istoga mjesta, kada je otuđen mali iznos novca, alkoholno piće i ključevi, a ukupna nastala šteta cijeni se na iznos od oko 450 kuna.
Tijekom noći 28. rujna 2009.g. u Mutreru u ulici Murterskih zadrugara, nepoznati je počinitelj pokušao izvršiti provalu u zidani akvarij u dvorištu tamošnje konobe 45-godišnjaka, koji je u uočio nepoznatog počinitelja.
 
Protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznena prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog četiri kaznena djela teške krađe, od kojih jedna u pokušaju, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja, kako ovih tako i svih kaznenih djela počinjenih na našem području, a za koja do sada nisu otkriveni počinitelji.


Stranica