Drniš - kazneno djelo izigravanja zabrane iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude

Također je u Policijskoj postaji Drniš dovršeno i kriminalističko istraživanje i nad 25-godišnjakom iz Knina, kao i nad 20-godišnjakom iz Knina u Policijskoj postaji Knin, koji su osumnjičeni za kazneno djelo izigravanja

 
Također je u Policijskoj postaji Drniš dovršeno i kriminalističko istraživanje i nad 25-godišnjakom iz Knina, kao i nad 20-godišnjakom iz Knina u Policijskoj postaji Knin, koji su osumnjičeni za kazneno djelo izigravanja zabrane iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.
Osumnjičeni 25-godišnjak je jučer, 22. rujna 2009.g. u 18.15 sati u mjestu Miočić, po policijskim službenicima zatečen da upravlja osobnim vozilo marke «Peugeot 306», šibenskih registarkih oznaka, dok je osumnjičeni 20-godišnjak istoga dana oko 17 sati u mjestu Golubić zatečen da upravlja osobnim vozilom marke «Opel Calibra», šibenskih registarskih oznaka i to u vrijeme dok im je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima «B» kategorije.
Protiv osumnjičenih slijede kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu, zbog navedenog kaznenog djela, a protiv istih slijedi i Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
                                                   


Stranica