Šibenik - krađe iz skladišnih prostora

U vremenu od 5.-7. rujna u Šibeniku u krugu Opće bolnice, nepoznati je počinitelj iz improviziranog skladišta tvrtke iz Šibenika otuđio alata u vrijednosti od oko 5 000 kuna.


U vremenu od 5.-7. rujna u Šibeniku u krugu Opće bolnice, nepoznati je počinitelj iz improviziranog skladišta tvrtke iz Šibenika otuđio alata u vrijednosti od oko 5 000 kuna.
U vremenu od 28. srpnja – 11. kolovoza u Šibeniku u ulici Kralja Tomislava, nepoznati je počinitelj iz skladišta tamošnje trgovine 34-godišnjoj zaposlenici otuđio mobitel, a nastala šteta se cijeni na iznos od oko 3 399 kuna.
Jučer, 7. rujna 2009.g. u večernjim satima u Šibeniku u ulici Kralja Tomislava nepoznati je počinitelj pomaknuo brončano zvono, na kojemu su vidljiva oštećenja, a nastala šteta utvrditi će se naknadno.    
              
Protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog po jednog kaznenog djela teške krađe i krađe, te jednog kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja ovih kao i drugih kaznenih djela počinjenih na području ove policijske uprave, a za koja do sada nisu otkriveni počinitelji.


Stranica