Šibenik - kazneno djelo nasilničkog ponašanja

U policijskoj postaji Šibenik dovršena je kriminalistička obrada nad dvojicom 19-godišnjaka, 20-godišnjakom i 21-godišnjakom, svi iz Šibenika, za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo

 
U policijskoj postaji Šibenik dovršena je kriminalistička obrada nad dvojicom 19-godišnjaka, 20-godišnjakom i 21-godišnjakom, svi iz Šibenika, za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja, na štetu dvojice 26-godišnjih državljanina Ukrajine, dok je za jednog od 19-godišnjaka utvrđeno da je počinio i kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozlijede, na štetu jednog od oštećene dvojice.
Kriminalističkom obradom je utvrđeno da su osumnjičeni u srijedu, 22. srpnja 2009.g. u ranim jutarnjim satima u HTN «Solaris», na terasi kafe bara «Palma», bez povoda fizički napali oštećene, kojom prilikom je jedan od njih zadobio teške tjelesne ozlijede.
Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog navedenog kaznenog djela, a protiv istih biti će podnijet i Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku, zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.


Stranica