Šibenik - dovršena kriminalistička obrada nad 25-godišnjakom iz Danila Biranj

U policijskoj postaji Šibenik dovršena i kriminalistička obrada nad 25-godišnjakom iz Danilo Biranj, za kojim se tragalo zbog izvršenja kaznenog djela, za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo

 
U policijskoj postaji Šibenik dovršena i kriminalistička obrada nad 25-godišnjakom iz Danilo Biranj, za kojim se tragalo zbog izvršenja kaznenog djela, za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja, na štetu 41-godišnjaka iz Šibenika i djeteta s područja Šibenika.
Osumnjičeni je dana 5. svibnja 2009.g. u večernjim satima u Šibeniku u ulici Zlarinski prolaz, ispred pivnice «Toni», u društvu s 21-godišnjakom, dvojicom 22-godišnjaka iz Šibenika i jednog maloljetnika s područja Šibenika, koji su odmah po izvršenom kaznenom djelu kriminalistički obrađeni i kazneno prijavljeni za isto kazneno djelo, bez posebnog povoda fizički napali najprije oštećeno dijete, a kada je u njegovu obranu stao drugi oštećeni i njega su fizički napali, kojom prilikom su oba oštećena zadobili lakše tjelesne ozlijede.
Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog navedenog kaznenog djela. 


Stranica