Šibenik - dovršena kriminalistička obrada nad 26-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine

U Policijskoj postaji Šibenik dovršena je kriminalistička obrada nad 26-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, koji je osumnjičen za kazneno djelo krađe, na štetu 56-godišnje državljanke Njemačke

 
U Policijskoj postaji Šibenik dovršena je kriminalistička obrada nad 26-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, koji je osumnjičen za kazneno djelo krađe, na štetu 56-godišnje državljanke Njemačke.
Osumnjičeni je dana 16. srpnja 2009.g. u popodnevnim satima u Šibeniku u Triglavskoj ulici iz obiteljske kuće oštećene iz prenosivog hladnjaka otuđio novčanik u kojemu je tom prilikom bilo 1 000 kuna i zdravstvena iskaznica. Obzirom da je oštećena prilikom podnošenja prijave u policiji dala detaljan opis osumnjičenog, isti je dana 22. srpnja u jutarnjim satima zatečen na graničnom prijelazu, nakon čega je provedena kriminalistička obrada.
Po dovršenoj kriminalističkoj obradi osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, zbog navedenog kaznenog djela, gdje mu je određeno zadržavanje.


Stranica