Vodice - dovršena kriminalistička obrada nad 29-godišnjakom iz Vodica

U Policijskoj postaji Vodice dovršena je kriminalistička obrada nad 29-godišnjakom iz Vodica, koji je osumnjičen da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja, kazneno djelo sprječavanje službene osobe u

 
U Policijskoj postaji Vodice dovršena je kriminalistička obrada nad 29-godišnjakom iz Vodica, koji je osumnjičen da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja, kazneno djelo sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti i kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.
Osumnjičeni je dana 21. srpnja 2009.g. oko 21 sat u obiteljskoj kući u Vodicama, u alkoholiziranom stanju, bez povoda verbalno je napao suprugu, a potom razbijao inventar po kući. Nakon toga izašao je ispred kuće gdje je zatekao 69-godišnjeg susjeda, kojega je također, bez povoda verbalno i fizički napao, a po dolasku policijskih službenika navedene policijske postaje, pružajući otpor i vrijeđajući ih, iste je sprječavao u obavljanju službene radnje koje su poduzimali u okviru svojih ovlasti. Prilikom postupanja prema osumnjičenom kod istoga je pronađeno i oduzeto 0.6 grama neto težine zelene biljne materije karakteristične za opojnu drogu marihuana. 
Protiv osumnjičenom slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog navedenih kaznenih djela, a po dovršenoj kriminalističkoj i prekršajnoj obradi osumnjičeni je, uz Optužni prijedlog doveden Prekršajnom sucu Prekršajnog suda u Šibeniku, zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, Zakona o prekršaji ma protiv javnog reda i mira i Zakona o suzbijanju zlouporaba opojnih droga.                         
 


Stranica