Krađe torbica

U Policijskoj postaji Šibenik zaprimljena je kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja, koji je tijekom noći 4./5. srpnja u Šibeniku na štekatu kafića na obali, 22-godišnjakinji iz Šibenika

 
U Policijskoj postaji Šibenik zaprimljena je kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja, koji je tijekom noći 4./5. srpnja 2009.g. u Šibeniku na štekatu kafića na obali, 22-godišnjakinji iz Šibenika, otuđio torbicu s mobitelom i manjim iznosom stranog i domaćeg novca.
U istoj policijskoj postaji zaprimljena je kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja, koji je 29-godišnjem državljaninu Njemačke dana 27. lipnja 2009.g. u Lozovcu iz parkiranog vozila otuđio torbu s manjim novčanim iznosom, a koju prijavu je oštećeni podnio u Policijskoj upravi zadarskoj. 

Jučer je u popodnevnim satima u Primoštenu na plaži Raduča, nepoznati je počinitelj 35-godišnjaku iz Bjelovara otuđio torbu s mobitelom, osobnim dokumentima i manjim novčanim iznosom, a u isto vrijeme u Vodicama u ulici Obala Juričev Ive Cote, nepoznati je počinitelj 54-godišnjakinji iz Slavonskog otoka, iz torbice otuđio novčanik s manjim novčanim iznosom i osobnim dokumentima.
Protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog jednog kaznenog djela teške krađe i šest kaznenih djela krađe, a policija poduzima mjere u cilju otkrivanja počinitelja ovog, kao i svih kaznenih djela počinjenih na našem području, za koja, do sada, nisu otkriveni počinitelji.


Stranica