Vodice - kazneno djelo oduzimanja tuđe pokretne stvari

U Policijskoj postaji Vodice dovršena je kriminalistička obrada i nad maloljetnikom s područja Novske, za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo oduzimanja tuđe pokretne stvari

 
U Policijskoj postaji Vodice dovršena je kriminalistička obrada i nad maloljetnikom s područja Novske, za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo oduzimanja tuđe pokretne stvari, na štetu 27-godišnjaka iz Splita.
Jučer u popodnevnim satima, prema dojavi putem telefona, policijski službenici navedene policijske postaje, u Šibeniku u ulici Srednja magistrala pronašli su parkiran motocikl marke «KTM 950 Superenduro», splitskih registarskih oznaka, za koje su provjerom utvrdili da je ukraden dana 15. srpnja 2009.g. U neposrednoj blizini zatečen je osumnjičeni maloljetnik, koji je prethodno uočen da gura navedeni motocikl, za kojega je utvrđeno da je isti navedenoga dana otuđio na području Splita. Nakon obavljenog očevida, motocikl je vraćen vlasniku.
Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež, zbog navedenog kaznenog djela.


Stranica