Drniš - kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji i prijetnje

U Policijskoj postaji Drniš dovršena je kriminalistička obrada nad 25-godišnjakom iz Drniša, za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji i kazneno djelo prijetnje

 
U Policijskoj postaji Drniš dovršena je kriminalistička obrada nad 25-godišnjakom iz Drniša, za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji i kazneno djelo prijetnje, sve na štetu 45-godišnje majke.
Osnovano se sumnja da je osumnjičeni u nedjelju, 12. srpnja 2009.g. u popodnevnim satima u vidno alkoholiziranom stanju došao na kućnu adresu oštećene, koja ga zbog alkoholiziranosti nije pustila u kuću, te je isti tom prilikom lupao na ulazna vrata i ozbiljno prijetio oštećenoj.
Po dovršenoj kriminalističkoj obradi osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, zbog navedenih kaznenih djela. Protiv osumnjičenog podnijet je i Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Drnišu, zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. 


Stranica