Knin - kazneno djelo povrede ugleda Republike Hrvatske od strane 33-godišnjaka iz Obrovca

U Policijskoj postaji Knin dovršena je kriminalistička obrada nad 33-godišnjakom iz Obrovca, koji je osumnjičen da je počinio kazneno djelo povreda ugleda Republike Hrvatske, koje se dovodi u vezu s zločinom iz mržnje

 
U Policijskoj postaji Knin dovršena je kriminalistička obrada nad 33-godišnjakom iz Obrovca, koji je osumnjičen da je počinio kazneno djelo povreda ugleda Republike Hrvatske, koje se dovodi u vezu s zločinom iz mržnje.
Osumnjičeni je jučer, 13. srpnja 2009.g. oko 1.30 sati u mjestu Biovičino selo, prilikom intervencije policijskih službenika, zbog narušavanja javnog reda i mira, bez povoda, javno grubo omalovažavao Republiku Hrvatsku, te vrijeđao policijske službenike prilikom vršenja službe.
Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog navedenih kaznenih djela. Po dovršenoj kriminalističkoj obradi osumnjičeni je, uz Optužni prijedlog doveden Prekršajnom sucu istoga Suda u Kninu, gdje je sudac, nakon saslušanja istoga, predmet stavio u redovni postupak.


Stranica