46-godišnji državljanin Slovenije zadobio teške tjelesne ozlijede u pomorskoj nesreći

Vezano za prometnu nesreću od dana 5. srpnja 2009.g. u uvali Hiljača na otoku Žut, nakon ukazane liječničke pomoći u Općoj bolnici Šibenik utvrđeno je da je 46-godišnji državljanin Slovenije zadobio teške tjelesne

 
Vezano za prometnu nesreću od dana 5. srpnja 2009.g. u uvali Hiljača na otoku Žut, nakon ukazane liječničke pomoći u Općoj bolnici Šibenik utvrđeno je da je 46-godišnji državljanin Slovenije zadobio teške tjelesne ozlijede, koje nisu opasne po život, ali zbog specifičnosti ozljeda isti je prevezen u KBC Split na daljnje liječenje, a njegova 45-godišnja izvanbračna supruga, također državljanka Slovenije zadobila je teške tjelesne ozlijede, poradi kojih je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.
Na mjestu događaja obavljen je očevid, kojom prilikom je utvrđeno da je jahta vlasništvo naprijed navedenih kao i gumeni tander, koji su predani prijatelju ozlijeđenih. Obzirom da, za sada, razgovor s ozlijeđenima, zbog njihova zdravstvenog stanja nije obavljen, u cilju utvrđivana činjenica predmetne pomorske nesreće slijedi daljnje postupanje.    


Stranica