Šibenik - dovršena kriminalistička obrada za KD razbojništvo u pokušaju

U Policijskoj postaji Šibenik dovršena je kriminalistička obrada nad 31-godišnjakinjom iz Gračaca, za koju je utvrđena osnovana sumnja da je počinila kazneno djelo razbojništva u pokušaju na štetu

 
U Policijskoj postaji Šibenik dovršena je kriminalistička obrada nad 31-godišnjakinjom iz Gračaca, za koju je utvrđena osnovana sumnja da je počinila kazneno djelo razbojništva u pokušaju na štetu 27-godišnje državljanke Slovačke i kazneno djelo prijetnje na štetu 44-godišnjakinje iz Šibenika.
Osnovano se sumnja da je osumnjičena dana 19. lipnja 2009.g. oko 14.32 sati u Šibeniku u Zagrebačkoj ulici, kod trgovine «Benneton», uporabom sile, nakon što joj je oštećene slovačka državljanka odbila dati traženih pet kuna, pokušala otrgnuti lančić kojega je oštećena imala oko vrata, kada je oštećena zadobila lakše tjelesne ozlijede. Tom prilikom suprug oštećene je osumnjičenu ugurao u navedenu trgovinu do dolaska policije, kada je osumnjičena ozbiljno prijetila 44-godišnjoj zaposlenici.
Po dovršenoj kriminalističkoj obradi osumnjičena je uz kaznenu prijavu dovedena Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, zbog navedenih kaznenih djela.


Stranica